Creus que tu també tens Epanyolitis crònica aguda?

jo penso com en Artur Mas i en Joan Puigcercos, com CiU i ERC. Així cada dia que passa em sento menys Epanyol i darrerament també menys Europeu, però això és una altra història, i cada dia més, em sento més mediterrani quasi completament mediterrani, M’ entenc bé amb Italians, Grecs, Portuguesos, Francesos del Sud, Romanesos a Romania, Búlgars a Bulgària i fins i tot Croats i Turcs.
Aquest govern i el dos partits em donen fàstic. Portem tres anys des d'aprovat l' Estatut, pel nostre parlament i encara estan/estem discutint, però rés a canviat, L' Aeroport, Rodalies, Finançament, Seguretat, immigració, ... Per altra banda els EPANYOLS cada cop els puc veure menys, m' esta donant com una mena d’al·lèrgia una Epanyolitis Crònica i Aguda, que a més d' impedir-me parlar el castellà ja, em fa inclòs por tractar amb un epanyol. Vaig tenir a Graz una forta baralla amb un epanyolista de Malaga, que deia unes barbaritats i tants tòpics increïbles per a mi per un doctorat graduat superior. Es freqüent que inclòs si hi ha una bandera epanyola m'haig d'anar del lloc. A sovint amb pregunto, Algú li passa també això? Creus que tu també tens Epanyolitis? Pot ser que estigui malalt realment? Puc demanar la baixa laboral per ecspanyolitis? estic realment preocupat, cada dia em costa més treballar, ja m' he quedat sense segona línea d'ADSL per negar entrar al tècnic EPANYOL de TELEFONICA, ara vaig amb un modem VODAFONE caríssim i dolentíssim. Cada dia em costa més viure aquí i sortir al carrer. Ahhh!! tothom parlant en EPANYOL, tants els esclaus del butà pels interessos de multinacionals extragueres com els tècnics universitaris per interessos centralistes. En reunions, si us plau, per un “pelacanyes” contractat per una fundació estrangera per introduir-se al mercat català, no hem de parlar català tota la resta, va, vinga home!! Quin riure!! Que en aprengui!! Que nosaltres no aprenem l’ anglès per treballar a Europa?
Com haig d'anar a fora i començar a explicar que jo no soc així i que els catalans que conec tampoc, que reconeixem Kosovo, que no volem exercit, que no haguessim atacat l’ Iraq, però com no tenim ni veu ni vot a callar. Aquesta passada setmana, a Nàpols, ens vàrem cansar de dir NO ESPANYOLOS, CATALANOS, hi ven veure alguns del mateix vol que ja ho portàvem escrit en la motxilla. Ara ja, a més, em costa pensar en la meva pròpia feina, en les visions, en la conceptualitzacions d’ idees i en els projectes, Si us plau independència ja!!