Sons per l'eficiència energètica (S4EeB) Convocatòria: FP7-2011-NMP-ENV-ENERGY-ICT-EeB

S4EeB desenvoluparà un prototip per a optimitzar els sistemes de gestió de l' energia en edificis existents a través de l'adquisició, identificació, seguiment, i addició del paràmetre de "nivell d'ocupació" en els edificis i el seu entorn per a millorar les operacions i eliminar consums innecessaris d'energia per a la ...calefacció, ventilació, Aire condicionat, il luminació, i optimitzar la producció d'altres existents i els sistemes de consum, i tot això mantenint el confort dels usuaris.
Això s'aconseguirà mitjançant la integració d'una innovadora xarxa de sensors acústics de baix cost als altres sistemes de controls, i així millorar les estratègies i els algorismes de l'automatització i condicionament, en dos centres comercials i un aeroport internacional. Això es farà en una situació real de treball amb la finalitat de demostrar que l'estalvi d'energia i beneficis justifiquen la inversió, proporcionant noves solucions per l'estalvi energètic i ajudant a la reducció del canvi climàtic.

Monitorització de l'ocupació dels edificis per a la gestió eficient de l'energia

Han aprovat el projecte S4EeB 3milions i tres anys treballant en eficiència energètica en els edificis públics i en els seu entorn.
La idea és monitoritzar la ocupació i les activitats en un simple sistema de sensors acústics i així optimitz...ar el sistemes de condicionament i amb això reduir el consum energètic.
Els edificis pressuposen el 40% del consum energètic i els sistemes de condicionament el 75% del consum, a més hi han uns 50 milions d'edificis públics a Europa.
El nostre objectiu és l'estalvi del 5-10%. Una de les proves i demostracions serà el centre comercial i d'esbarjo Maremagnum de Barcelona.
Si esteu interessats en participar, col·laborar ó en estar més informats, només cal que m'ho digueu.

AttachmentSize
Image icon S4EeB_PERT.jpg111.27 KB